Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:28:38 GMT

فراخوان حضور ناشران در نمایشگاه فرانکفورت ۲۰۲۱ منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۶۹۶۶

فراخوان حضور ناشران در نمایشگاه فرانکفورت ۲۰۲۱ منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، فراخوان حضور در غرفه ایران در هفتادوسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت ۲۰۲۱ توسط موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد.

با توجه به برپایی غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت و اطلاعیه این نمایشگاه، هفتادوسومین دوره آن (۲۸ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰- ۲۰ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۱) در دو بخش حضوری و مجازی، با رعایت الزامات بهداشتی و تدابیر ویژه برگزار خواهد شد و مشارکت در آن تابع مقررات و دستور العمل های بهداشتی هر دو کشور است که با میزان شیوع کرونا متغیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این فراخوان از تمامی ناشران فعال، تشکل‌های صنفی نشر، نهادها، موسسات و آژانس‌های ادبی سراسر کشور برای ثبت‌نام به‌منظور مشارکت در این رویداد فرهنگی و معرفی کتاب‌های خود (عرضه در غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران یا عرضه در بستر تعبیه‌ شده در فضای مجازی توسط نمایشگاه فرانکفورت) دعوت شده است.

در این‌فراخوان، امکانات و تسهیلاتی که برای حاضران در هفتادوسومین نمایشگاه کتاب فرانکفورت در نظر گرفته شده، به این‌ترتیب‌اند:

۱. اختصاص فضا در غرفه ملی همراه با امکانات غرفه؛

۲. ارسال رایگان کتاب‌های منتخب و رایت کاتالوگ متقاضیان تا سقف معین به نمایشگاه؛

۳. امکان استفاده از مترجم مستقر در غرفه ملی با هماهنگی قبلی؛

۴. اختصاص یک فقره کارت ورودی نمایشگاه به هر غرفه‌دار با امکان تردد رایگان در ایام نمایشگاه در شبکه حمل‌ونقل شهر فرانکفورت (به دلیل محدودیت در تعداد کارت‌ها اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کرده‌اند)؛

۵. اختصاص بستر و هماهنگی برگزاری نشست‌های مجازی بین المللی (در صورت تایید و تصویب)؛

بدیهی است کلیه هزینه‌ها و اقدامات مربوط به امور ویزا، بلیت، اقامت و رفت‌وآمد نماینده یا نمایندگان اعزامی، برعهده متقاضی است.

موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، در فراخوان خود، وظایف متقاضیان حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت را این‌گونه برشمرده است:‌

۱. ثبت‌نام در سایت خانه کتاب و ادبیات ایران به آدرس (www.ketab.ir) حداکثر تا تاریخ ۵/۰۳/۱۴۰۰؛

۲. معرفی یک نفر اعزامی به ‌عنوان متصدی غرفه به ‌صورت ثابت (contact person) و امضای تفاهم‌نامه همکاری حداکثر تا تاریخ ۰۱/۰۴/۱۴۰۰؛

۳. پیشنهاد کتاب‌های مناسب و قابل‌عرضه در نمایشگاه کتاب فرانکفورت و غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران (ترجیحا به زبان انگلیسی یا آلمانی) تاریخ ۰۱/۰۵/۱۴۰۰؛

۴. تهیه رایت کاتالوگ و ارائه فایل ترجمه متن چکیده کتاب تا تاریخ ۱۵/۰۵/۱۴۰۰؛

۵. تحویل کتب منتخب و کاتالوگ متقاضیان غرفه، ناشران و تشکل‌های مربوطه به موسسه جهت آماده‌سازی برای ارسال تا تاریخ ۰۱/۰۶/۱۴۰۰؛

۶. برنامه‌ریزی برای معرفی و مذاکره درباره آثار خود در غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای عرضه آثار در بازار نشر بین‌الملل؛

۷. ثبت نام در بخش مجازی نمایشگاه کتاب فرانکفورت؛

یادآوری ۱: بدیهی است بر اساس اولویت‌های مربوط و ظرفیت محدود، نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در این خصوص اقدام خواهد شد.

یادآوری ۲: در صورت عدم امکان حضور در نمایشگاه فیزیکی به دلیل شیوع ویروس کرونا؛ حضور صرفا در بخش مجازی میسر خواهد بود.

شرایط کتاب‌های قابل‌عرضه در نمایشگاه کتاب فرانکفورت نیز در فراخوان مورد اشاره، به این‌ترتیب اعلام شده است:

۱. دارا بودن مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با قابلیت عرضه در بازارهای جهانی نشر و امکان فروش حق نشر (رایت) به ناشران سایر کشورها؛

۲. تالیفی بودن کتاب‌های پیشنهادی (ارجحیت با کتاب‌های منتشره به زبان‌های خارجی و یا کتاب‌های دوزبانه به یکی از زبان‌های دیگر نظیر انگلیسی، عربی، آلمانی، فرانسه، اسپانیولی و...؛ همچنین با اولویت کتاب‌های برگزیده در یکی از جوایز یا جشنواره‌های ملی و یا بین‌المللی است)؛

۳. جدیدالانتشار بودن کتاب‌های پیشنهادی (اولویت با کتاب‌هایی است که آخرین ویرایش و یا تجدید چاپ آن در ۵ سال اخیر باشد)؛

۴. تناسب موضوعی کتاب‌های پیشنهادی (کتاب‌ها از لحاظ موضوعی در یکی از حوزه‌های کودک و نوجوان، رمان و ادبیات داستانی، دفاع مقدس و ادبیات پایداری، مذهبی، علمی، ایران‌شناسی، هنرهای ایرانی ـ اسلامی، تاریخ، و... باشد)؛

۵. برای کتاب‌های ارائه‌شده به زبان فارسی یا زبان‌های غیر از انگلیسی تهیه کاور روی جلد (مشتمل بر عنوان کتاب، نام نویسنده و ناشر) همراه با چکیده حداکثر ۱۵۰ کلمه‌ای به زبان انگلیسی ضروری است.

طبق اعلام نمایشگاه کتاب فرانکفورت، امکان درخواست دعوت‌نامه‌ برای دریافت ویزا، از طریق صفحه اصلی نمایشگاه کتاب فرانکفورت قابل دسترسی است. بر این اساس، اقدام برای اخذ ویزا، دریافت دعوت‌نامه، تمهید مدارک ضروری و همچنین ثبت درخواست در دفتر ویزامتریک (به‌محض گشایش مجدد) توسط شخص متقاضی ضروری است.

کد خبر 5208524 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب فرانکفورت موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران فراخوان روز قدس ترجمه نهاد کتابخانه های عمومی کشور موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران نقد کتاب تجدید چاپ درگذشت چهره ها تازه های نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دعا و نیایش ادبیات داستانی فلسطین دفاع مقدس جنگ تحمیلی رایزنی فرهنگی غرفه ملی جمهوری اسلامی ایران نمایشگاه کتاب فرانکفورت خانه کتاب و ادبیات ایران غرفه ملی تا تاریخ ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در‌های نمایشگاه کتاب باز شد

آفتاب‌‌نیوز :

سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) از امروز، (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) با شعار «بخوانیم و بسازیم» آغاز به کار کرد و این رویداد فرهنگی تا شنبه، ۲۹ اردیبهشت در دو بخش فیزیکی و مجازی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۸ شب (۱۰:۰۰ الی ۲۰:۰۰) میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود و در بخش مجازی نیز سامانه ketab.ir امکان خرید برای علاقه‌مندان به کتاب را در ۲۴ ساعت شبانه‌روز مهیا می‌کند و در خرید به شیوه مجازی از نمایشگاه کتاب تهران می‌توان از بن‌کارت تخفیف استفاده کرد.

امسال ۲ هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب در دو بخش مجازی و حضوری حاضر هستند و همچنین حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت کردند.

نمایشگاه کتاب از بخش‌های کودک و نوجوان، ناشران عمومی، ناشران آموزشی، ناشران دانشگاهی، ناشران خارجی، ناشران دیجیتال و بخش بین‌الملل تشکیل شده است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب، ساعت ۱۵ روز چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه حضور دارد.

کشور «یمن» به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب انتخاب شده است.

پارکینگ مصلی برای توقف بیش از ۱۷ هزار خودرو آمادگی دارد با این وجود، وسایل حمل و نقل عمومی، بهترین گزینه برای رفت‌وآمد به مصلی تهران هستند؛ دو ایستگاه مترو مصلای امام خمینی (ره) و ایستگاه شهید بهشتی در خطوط یک و سه نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند که با توجه به ترافیک سطح شهر، استفاده از مترو سریع‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین وسیله برای رسیدن به نمایشگاه است. 

سه در جدید به مصلی اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل در‌های ۲۱، ۱۱ و ۴ است.

مرکز پاسخگویی نمایشگاه کتاب مانند سال‌های قبل با کمک ۱۰۰ نیرو و با شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸ به اطلاع‌رسانی در بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • احمدوند: نمایشگاه کتاب امسال یک نمایشگاه حداکثری است/ علاقه‌ای نداریم نمایشگاه محل حاشیه‌های اجتماعی یا سیاسی شود
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان