Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد عطایی مدیر مسئول مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس با اشاره به برگزاری جلسات مشترکی که بین مسئولین مؤسسات و بنیادهای تاریخ پژوهش و جمعی از پژوهشگران تاریخ معاصر به همراه مجمع ناشران انقلاب اسلامی گفت: قرار است نمایشگاهی برگزار شود که موضوع نمایشگاه تخصصی، نمایش و عرضه کتاب‌های تاریخ معاصر ایران به صورت مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی کتاب‌هایی که مربوط به وقایع کشور از کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ تا پایان دهه ۶۰ است.

به گفته وی، این نمایشگاه سراسری است و قابل دسترس برای عموم مردم ایران خواهد بود. پژوهشگران، دانشجویان، اساتید، طلاب، جوانان و خانواده‌ها مخاطب این نمایشگاه هستند و برای سطوح مختلف تحصیلی و سنی، کتب مناسب تاریخی تدارک دیده شده است.

عطایی در پاسخ به این سؤال که چه ناشران و مؤسساتی در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار داشت: ناشران مختلفی در این نمایشگاه شرکت دارند که می‌توان به مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، بنیاد تاریخ پژوهی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مرکز مطالعات سیاسی، سوره مهر، امیرکبیر، شهید کاظمی، قدر ولایت، عروج، دیدمان، کیهان، اطلاعات و به‌نشر اشاره کرد. البته از آنجا که هنوز حضور ناشران ادامه دارد، لیست نهایی ناشران شرکت‌کننده در این نمایشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیر مؤسسۀ فرهنگی هنری قدر ولایت با اشاره به اینکه در این نمایشگاه علاوه بر عرضه کتب تاریخی در قالب رمان، داستان بلند، مجموعه داستان‌های کوتاه، خاطرات و اسناد، برای گروه سنی کودکان و نوجوانان نیز کتاب‌هایی آماده عرضه شده است، گفت: حدود ۱۲۰۰ عنوان کتاب در این نمایشگاه عرضه خواهد شد که سعی شده خواسته‌های هر قشر و هر گرایش و سلیقه‌ای را تأمین کند.

عطایی با بیان اینکه تلاش شده ساده‌ترین راه دسترسی به کتاب در نظر گرفته شود، درباره چگونگی خرید کتاب توسط مخاطبان گفت: با ورود به سایت ketabika.com و جست‌وجوی کتاب مورد نظر، مراحل پرداخت و ارسال در دسترس مردم قرار خواهد گرفت. در این نمایشگاه برای مخاطبان ۲۰درصد تخفیف اعمال می‌شود و ارسال محموله برای مخاطبان رایگان خواهد بود و تلاشمان این است که کتب خریداری شده حداکثر در ظرف زمانی هفت روز به‌دست خریداران برسد.

عطایی درباره برگزاری بخش‌های جانبی در نظر گرفته شده نیز بیان کرد: نشست‌هایی به شکل روزانه با کارشناسان حوزه تاریخ معاصر ایران در نظر گرفته شده است و در هر یک از موضوعات تاریخ معاصر کارشناسان خبره و صادق مشخص شده‌اند که علاوه بر توضیح و ارائه موضوع مورد بحث، به پرسش‌ها و شبهات تاریخی پیرامون هر موضوع نیز می‌پردازند که این مباحث علاوه بر روشنگری و ارتقاء دانش و بینش تاریخی، در سوگیری و انتخاب کتب مناسب در هر موضوع نیز کمک شایانی خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تاریخ تاریخ معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • وزیر ارشاد: در سامانه مجازی نمایشگاه با تخفیف کتاب بخرید
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • تعرفه‌های پستی بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • تعرفه‌های پستی نمایشگاه مجازی کتاب اعلام شد
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی